Spinat vafle

Nemme lækre spinat vafler med hytteost og laks.. 💚💚
Du kan selv bestemme fyldet efter din smag 😘
De smager skønt og kan faktisk bruges til alle dagens måltider som man ønsker. Her lavet til frokost
4 stk
Ingredienser
100 gr friske spinatblade
2 dl mælk
2 æg
150 gr hvedemel eller fuldkornsmel
1 spsk olie
1 tsk bagepulver
1 tsk groft salt
Topping
250-300 gr røget laks i skiver
250 gr hytteost (kan erstattes af flødeost eller creme fraiche)
1 moden avocado (skrællet og skåret i tynde skiver)
1 rødløg (skrællet og skåret i tynde skiver)
citronbåde og frisk dild til pynt
Fremgangsmåde
Kom spinatblade, æg, mælk, hvedemel/fuldkornsme , olie, bagepulver og salt i en food processor eller blender og blend til en glat, lysegrøn vaffeldej.
Varm et vaffeljern op og bag vaflerne i vaffeljernet. Bruger men et vaffeljern med slip-let overflade, bør det ikke være nødvendigt, at bruge fedtstof udover den olie, som er i dejen.
Læg vaflen på en tallerken og anret røget laks, hytteost, avocado og rødløg ovenpå.
Pynt med citronbåde og frisk dild og server.
Kan også bruges til madpakken 😍
velbekommen 🌸