Spinat vafle

Nemme lækre spinat vafler med hytteost og laks.. 💚💚

Du kan selv bestemme fyldet efter din smag 😘

De smager skønt og kan faktisk bruges til alle dagens måltider som man ønsker. Her lavet til frokost

4 stk

Ingredienser

100 gr friske spinatblade

2 dl mælk

2 æg

150 gr hvedemel eller fuldkornsmel

1 spsk olie

1 tsk bagepulver

1 tsk groft salt

Topping

250-300 gr røget laks i skiver

250 gr hytteost (kan erstattes af flødeost eller creme fraiche)

1 moden avocado (skrællet og skåret i tynde skiver)

1 rødløg (skrællet og skåret i tynde skiver)

citronbåde og frisk dild til pynt

Fremgangsmåde

Kom spinatblade, æg, mælk, hvedemel/fuldkornsme , olie, bagepulver og salt i en food processor eller blender og blend til en glat, lysegrøn vaffeldej.

Varm et vaffeljern op og bag vaflerne i vaffeljernet. Bruger men et vaffeljern med slip-let overflade, bør det ikke være nødvendigt, at bruge fedtstof udover den olie, som er i dejen.

Læg vaflen på en tallerken og anret røget laks, hytteost, avocado og rødløg ovenpå.

Pynt med citronbåde og frisk dild og server.

Kan også bruges til madpakken 😍


velbekommen 🌸 

Brug af billeder 
Billeder fra denne blog må KUN bruges iflg .aftale med mig  
Drevet af Webnode Cookies
Lav din egen hjemmeside gratis! Dette websted blev lavet med Webnode. Opret dit eget gratis i dag! Kom i gang