Pasta salat med kylling & karrydressing

✨Pastasalat med kylling og karrydressing✨
*Ingredienser*
300 g pastaskruer
200 g bacon
100 g frosne ærter
400 g kyllingefilet
salt og friskkværnet peber
3 stk forårsløg
250 g creme fraiche 18 %
10 g honning
4 tsk karry*
0,5 stk citron
salt og friskkværnet peber
* Dressing *
- 250 g creme fraiche 18 %
- 10 g honning
- 4 tsk karry
- 0.5 stk citron
- salt og peber efter smag
* Sådan gør du *
Kog pastaen efter pakkens anvisning i letsaltet vand. Når pasta er al dente, hældes vandet fra.
Lad pastaen afkøle, evt. i koldt vand.
Skær bacon i tern og steg dem på en tør pande, til det er sprødt.
Læg det på en stykke fedtsugende papir.
Steg kyllingefilet af på den samme pande, og brun fileterne af,
så de tager farve på alle sider. Krydr med salt og friskkværnet peber.
Steg dem færdige ved medium varme i 6-8 minutter på hver side, eller til gennemstegt. Lad dem afkøle en smule og skær kødet i mindre stykker.
Tø ærterne op, evt. i vand.
Snit forårsløg fint.
Vend pastaskruer sammen med halvdelen af det sprødstegte bacon, ærter og forårsløg i en skål.
*Karrydressing*
Rør creme fraiche, honning og karrypulver sammen og smag til med citronsaft, salt og peber.
Måske mere honning, hvis du foretrækker den sød.
Kom dressingen i skålen med pasta og vend alle ingredienserne sammen til du har en cremet pastasalat.
Drys til sidst med den resterende bacon og evt. lidt friskplukket persille.
Velbekomme