Pasta ret

Sweet Pea Orecchiette
* Ingredienser *
600 g kartofler
1 flok forårsløg
320 g frosne ærter
300 g tørret orecchiette
80 g pecorino ost, plus ekstra at servere
* Sådan gør du *
Skræl kartoflerne og skær dem i 1 cm tern, trim og skær forårsløgene i skiver, og læg dem i en stor slip-let pande ved høj varme med 2 spsk olivenolie og 250 ml kogende kedelvand.
Skru ned til kogepunktet, læg låg på og kog i 15 minutter, eller indtil kartoflerne er lige møre, tilsæt ærterne de sidste 5 minutter, mens du rører af og til. I mellemtiden koger du pastaen i en gryde med kogende saltet vand i henhold til pakkens anvisninger, og dræner derefter, mens du beholder et krus stivelsesholdigt kogevand.
Hæld den afdryppede pasta i ærte- og kartoffelpanden, riv pecorinoen fint i, og vend derefter sammen, tilsæt stænk kogevand for at løsne, hvis det er nødvendigt.
Krydr til perfektion, og afslut med en ekstra rive pecorino og et skvæt ekstra jomfru olivenolie, hvis du har lyst.
Velbekomme