Ostekage

Her er en lækker opskrift på ostekage (cheesecake) – nem at lave og uden bagning!

Klassisk Ostekage uden Bagning

Ingredienser:

Bund:

• 200 g Digestive-kiks

• 100 g smeltet smør

Ostefyld:

• 400 g flødeost (fx Philadelphia)

• 2 dl piskefløde

• 100 g flormelis

• 1 tsk vaniljesukker

• Saft og fintrevet skal af 1 citron

Topping:

• 200 g bær (jordbær, hindbær eller blåbær)

• 2 spsk sukker

• 1 tsk citronsaft

Fremgangsmåde:

1. Lav bunden: Knus kiksene fint (fx i en frysepose med en kagerulle). Bland med smeltet smør og tryk massen ud i en springform (ca. 20-22 cm). Sæt på køl i 30 min.

2. Ostefyld: Pisk flødeosten sammen med flormelis, vaniljesukker, citronsaft og -skal. Pisk fløden til let skum og vend den forsigtigt i ostemassen. Fordel cremen over kiksebunden og glat toppen ud. Sæt kagen på køl i mindst 4 timer – gerne natten over.

3. Topping: Kog bærrene med sukker og citronsaft i ca. 5 min. Lad det køle af, inden du fordeler det over kagen.

4. Servering: Løsn kagen fra formen og pynt evt. med friske bær eller mynte.

Nyd din lækre ostekage!


Brug af billeder 
Billeder fra denne blog må KUN bruges iflg .aftale med mig  
Drevet af Webnode Cookies
Lav din egen hjemmeside gratis! Dette websted blev lavet med Webnode. Opret dit eget gratis i dag! Kom i gang