Kartofler i airfryer

Kartofler i airfryer
Kartofler i airfryer resulterer i et dejlig sprødt ydre og et blødt indre. De sprøde kartofler gør det godt, både som et lækkert tilbehør til din aftensmad eller som en lille hyggesnack. Server dem som her, med en lækker cremet salatost, eller med din yndlings pesto, dip eller tapenade. Hvis du tilsætter to tsk bagepulver til kogevandet, når du koger dine kartofler, bliver de endnu sprødere når du efterfølgende bager dem i airfryeren.
* Ingredienser *
750 g kartofler
1 tsk paprika, fx piment d'espelette
2 spsk olivenolie
2 tsk groft salt
150 g salatost
2 spsk persillepesto
3 spsk vand
* Sådan gør du *
Skræl kartoflerne og skær dem i mundrette stykker, hvis de er store.
Kog dem i ca. 10 min. tilsæt evt. 2 tsk bagepulver.
Hæld vandet fra og lad dem dampe tørre.
Vend kartoflerne med paprika, olie og salt, kom dem i airfryeren og bag dem i ca. 20 min. ved 200°.
Blend imens salatost, pesto og vand til en ensartet konsistens.
Velbekomme