Agurksalat


Den helt klassiske agurkesalat, som mormor lavede den. Hjemmelavede syltede agurker emmer af nostalgi og gode minder - og så er det ovenikøbet både nemt og hurtigt at lave. Agurkesalat smager både skønt til kyllingesteg og til mange andre retter, hvor det sursøde indslag gør sig godt - det gælder både som pynt på smørrebrød, tilbehør til frikadeller, millionbøf, stegte rødspættefileter, og i hotdogs.

* Ingredienser *

1 agurk i meget tynde skiver (ca. 300 g)

½ tsk groft salt

4 spsk sukker

4 spsk lagereddike

Friskkværnet peber og 10 hele peberkorn

* Sådan gør du *

Agurkesalat

Vend agurkeskiverne med salt og lad dem trække i ca. 5 min.

Drys med sukker og tilsæt eddike, friskkværnet peber og peberkorn.

Vend godt rundt og lad agurkesalaten trække i yderligere mindst 10 min.

Brug af billeder 
Billeder fra denne blog må KUN bruges iflg .aftale med mig  
Drevet af Webnode Cookies
Lav din egen hjemmeside gratis! Dette websted blev lavet med Webnode. Opret dit eget gratis i dag! Kom i gang